Home

ScreenHunter_01 Sep. 25 20.46Leven in de marge

Leven in de marge is het verhaal over de onmogelijke liefde van een moderne Turkse vrouw die in het midden van de jaren negentig naar Amsterdam komt.

Voor Nederlandse vrouwen geldt misschien dat een lesbische relatie door hun omgeving geaccepteerd wordt, deze jonge vrouw kan binnen haar eigen kring slechts rekenen op bittere weerstand.

Het boek volgt Aysel gedurende een aantal jaren in haar niet alledaagse liefde. Het geeft aan wat de vrolijke momenten zijn die zij in een kleurrijke stad als Amsterdam meemaakt. En het beschrijft de obstakels die de Nederlandse maatschappij voor een illegale vreemdeling als Aysel heeft opgeworpen.

Leven in de marge is een must voor iedereen die een beter begrip wil van het leven van een allochtoon in Nederland in het midden van de jaren negentig.
Daarnaast verhaalt het boek over de liefde van een vrouw voor een andere vrouw vanuit een geheel onverwachte hoek.

Leven in de marge is te koop in de boekhandel in Nederland en België.

In Nederland is het boek ook verkrijgbaar in de openbare bibliotheek.

Leven in de marge
Vincent

Roman, 135 pagina’s
21 hoofdstukken
€13,50

ISBN 90-75675-17-8

©2003, Koopman&Kraaijenbrink Publishing, Delft

Trefwoorden: turkse cultuur, allochtoon, buitenlander, buitenlandse, uitzetting illegale vreemdeling, verblijfsvergunning, illegaal in nederland, vrouw, gay, homo, liefde, lesbisch, amsterdam, recensie boek, vreemdelingenpolitie, illegaliteit, turkse migranten, illegale immigratie, nt2, cursus nederlands, nederlands voor buitenlanders, holland, lesbian, deportation illegal foreigner, migration, dutch green card, turkish

Laatste keer bijgewerkt: 24-04-2024

Een gedachte over “Home”

Plaats een reactie

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag